lauantai 9. huhtikuuta 2016

Korista ja Futista


Tätä oon oottanut!!! Viime viikolla vihdoin päästiin meijän koulun koris peleihin. Missattiin suunnilleen puolet kouluviikosta. Ihanaa. Maanantaina alko siis koulun jengin pelit, joita oltiin katsomassa joka päivä suunnilleen 2 tuntia. Huippu meno koska kaikki on niin täysillä mukana kannustamassa omaa koulua. Siellä oli paremmat kannustukset kun SM- liigan lätkäpeleissä.




Noi pelit oli siis aina ilta-päivällä ja aamulla meillä oli omat luokkien väliset pelit koriksessa ja futiksessa. Mä pelasin korista. Meijän IB joukkueet oli kyllä semmosella tasolla, että huomaa hyvin kuinka paljon niillä on aikaa treenata mitään. Täällä muutenkaan ihmiset ei vaan treenaa, puhumattakaan venyttelystä. Vieläkin kuulen siitä kuinka venyvä oon, koska pari viikkoa sitten venyteltiin liikkatunnilla ja kolautin kunnolla pään lattiaan. On siis ihan normaali venyvä Suomessa. Mutta joo meidän tyttöjen pelit oli kyllä semmosta ampiaispesä juoksua. Hävittiin kaikki pelit! Mutta kivaa oli, ja viimeviikolla lähennyin vielä enemmän mun luokan tyttöjen kanssa. 

Ja alotin seinäkiipeilyn viime viikolla. Käyn nyt 3-4 kertaa viikossa kiipeilemässä. Se maksaa 30 kuukaudessa, eli ei oo niin kalliskaan. Kirjottelen viikonlopun jälkeen lisää, nyt on paljon puuhaa tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti