tiistai 16. helmikuuta 2016

Väli kuulumisia

Päätin tulla vähän kirjoittelemaan siitä miten mulla ylipäätään menee ja mitä on tapahtunut nyt lähiaikoina. Mulla on kaksi pidempää tekstiä keskeneräsenä ja julkasen ne tässä lähiaikoina, mutta saatte tämmösen pikku katsauksen nyt.
 
Viimeviikolla alkoi siis lukukauden päätös kokeet ja meillä ib luokkalaisilla kaikki on siis paljon tarkempaa. Meillä kaikilla on koodit ja aamulla seitsemältä alko koodien huuto järjestyksessä. Kokeet tehtiin siis liikuntasalissa ihan kun yo-kirjotuksissa. Kaikille tehtiin kunnon ruumiin tarkastukset ennen saliin menoa ja vessaan mentiin opettajan kanssa jos oli tarve. Se oli tosi kiva viikko, koska päästiin joka päivä viimeistään 12. Me vaihtarit ei muutenkaan tehty kaikkia kokeita niin nukuttiin loppu aika tai piirreltiin kukkasia, yksisarvisia ja pizza paloja. No se viikko on nyt ohi ja nautin tällä hetkellä viikon lomasta! Ihanaa! Jokaisesta lomasta nautitaan täysillä ja lauantaina käytiin päiväntasaajalla, maailman keskipisteellä Josen kanssa. Sinne kestää bussilla joku tunti suunnilleen. Laitan sieltä erikseen kuvia. Tässä oli myös karnavaalit alkuviikosta. Niihin kuuluu siis loputon veden ja saippuavaahdon läträys. Muutamissa kaupungeissa se näyttää ihan nasuilta ja koko kaupunki on täynnä kananmunia ja jauhoja. Ja ei siis ole mitään väliä tunteeko vai ei, Karnavaaleilla kaikki on ihan märkiä jo kun kävelee 10 minuuttia tiellä.

Tässä muutamat kuvat meijän koulun kolmosten karnavaaleista parin viikon takaa. Mä oon siis enemmän kavereita kolmosten kanssa, kun kakkosten. Olin ihanan palanut ton päivän jälkeen, mutta oli kyllä hauskaa!



 
Saatte ihan pian lisää kuvia Mitad del mundosta ja ehkä jotain muutakin.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti